FÖRVÄRVAR | FÖRVALTAR | UTVECKLAR FASTIGHETER

Aktuella tjänster hos Strömtorpet.

Vi söker alltid efter nya talanger. Personer med den rätta känslan och viljan att ge det där extra som gör skillnad.

Välkommen med dina frågor eller en spontanansökan.

Kontakta

Henrik Fredriksson
+46 (0) 70 544 11 26
henrik@stromtorpet.se

STRÖMTORPET söker nu en DRIFT- OCH FASTIGHETSANSVARIG

Vill du arbeta på ett företag med stor framåtanda och hög tillväxtpotential? Söker du en spännande roll med eget ansvar och varierande arbetsuppgifter? Då har vi jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

I tjänsten som drift- och fastighetsansvarig kommer du att ha en central roll i vår verksamhet.

Du ansvarar för att planera och leda det dagliga drift- och underhållsarbetet genom att samordna personalresurser och hålla kontakt med entreprenörer. Samtidigt säkerställer du att den verksamhet som bedrivs och de tjänster som utförs håller god kvalitet. Du ansvarar för att upprätta drift- och underhållsplaner, och för uppföljning av dessa planer så att de åtgärder som utförs följer det fastställda tidsschemat. De fas­­tigheter du kommer att ansvara för är primärt Aktivitetsfabriken samt Tingsrätten i Hudiksvall.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom fastighetsskötsel eller inom specifika områden såsom el, bygg, ventilation eller VS. Då rollen innebär många kontaktytor både internt och extern

är det viktigt att du har lätt att samarbeta med andra. I arbetet med att fördela personalresurser ser vi att du har god förmåga att kommunicera med dina medarbetare, och att du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet. Vidare är du en självgående och strukturerad person som har förmågan att planera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder

Strömtorpet är en inkluderande arbetsplats med kompetenta medarbetare och god gemenskap. Företaget har stor framåtanda och hög tillväxtpotential. I tjänsten som drift- och fastighetsansvarig kommer du att ha omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter med stort utrymme till eget ansvar.

Kontaktuppgifter

Henrik Fredriksson, VD Strömtorpet
henrik@stromtorpet.se
+46 70-544 11 26

Vill du bli en del av vårt team? Välkommen att maila din ansökan till henrik@stromtorpet.se.

Sista ansökningsdag är den 3 maj 2024. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Koncernen Strömtorpet Invest AB består av dotterbolaget Strömtorpet Project AB vars verksamhet innefattar byggprojekt, fastighetsdrift och fastighetsutveckling, samt dotterbolaget Strömtorpet Fastigheter AB som bland annat bedriver restaurangverksamhet. Strömtorpet Invest AB äräven majoritetsägare i Smedjan Samhällsfastigheter AB som bygger och förvaltar domstolsbyggnader åt D­­­omstolsverket.

STRÖMTORPET AB

KÖPMANBERGSVÄGEN 1

824 55 Hudiksvall

OM OSS

FASTIGHETER

INNOVATION & PROJECT

RESTAURANGER & UPPLEVELSER

KARRIÄR

KONTAKTA OSS

© stromtorpet.se producerad i Åre av Designovate AB